Seizoen 2022/2023: we gaan weer beginnen!

Seizoen 2022/2023: start trainingen

In de week van 22 augustus gaan we eindelijk weer een balletje gooien: de trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen! Het zal na een warme zomer voor de meesten weer even wennen worden om weer eens binnen te moeten zweten in plaats van buiten in de tuin of op het strand, maar de trainers zullen een mooi programma opstellen om de spelers snel weer in conditie te krijgen.

Je hebt al via de trainer gehoord wanneer en waar je gaat trainen komend seizoen, maar als je weet in welk team je speelt kun je ook hier in het schema kijken.

We hebben nog even de tijd om je skills weer op niveau te krijgen: de eerste competitie-wedstrijden staan gepland voor zaterdag 17 september. Het definitieve competitieschema is nog niet bekend, maar zodra daar meer over te melden is hoor je het van je trainer/coach.

Veel plezier, maak er weer een mooi seizoen van met elkaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *